Lite update

Som ni ser har jag gjort om bloggdesignen igen. Jämfört med den förra blev jag äntligen nöjd med denna. En annan liten förändring som har skett är att jag har gjort den lite mindre än vad den var förut.
 
Altaïr
 
Nu har jag äntligen höstlov! Som jag har längtat, började bli riktigt trött på skolan nu, mest på grund av att vi har väldigt stora uppgifter i nästan vartenda ämne. Skulle bli glad om vi bara fick en enkel skrivuppfigt någon lektion.
Förutom det har jag blivit sjuk två gånger på två veckor. Men jag är på bättrings vägen. En dag till så tror jag allt att det har släppt. Under tiden får jag dricka en massa koppar med varm O'boy. Japp, ni läste rätt. O'boy. Men det är den enda dryck jag dricka när jag blir sjuk.
Det har inte blivit så mycket bloggande, I know. Skolan har tagit all energi och hjärnkapacitet, så när jag väl ska skriva ihop ett inlägg står det helt stilla i huvudet. Då har jag låtit bli att skriva något alls, kan verkligen inte skriva alls när jag måste tvinga fram något. Hoppas att ni har lite hänsyn till det.