Lite update

Som ni ser har jag gjort om bloggdesignen igen. Jämfört med den förra blev jag äntligen nöjd med denna. En annan liten förändring som har skett är att jag har gjort den lite mindre än vad den var förut.
 
Altaïr
 
Nu har jag äntligen höstlov! Som jag har längtat, började bli riktigt trött på skolan nu, mest på grund av att vi har väldigt stora uppgifter i nästan vartenda ämne. Skulle bli glad om vi bara fick en enkel skrivuppfigt någon lektion.
Förutom det har jag blivit sjuk två gånger på två veckor. Men jag är på bättrings vägen. En dag till så tror jag allt att det har släppt. Under tiden får jag dricka en massa koppar med varm O'boy. Japp, ni läste rätt. O'boy. Men det är den enda dryck jag dricka när jag blir sjuk.
Det har inte blivit så mycket bloggande, I know. Skolan har tagit all energi och hjärnkapacitet, så när jag väl ska skriva ihop ett inlägg står det helt stilla i huvudet. Då har jag låtit bli att skriva något alls, kan verkligen inte skriva alls när jag måste tvinga fram något. Hoppas att ni har lite hänsyn till det.


Filipa

Gillar nästan denna design bättre än den förra, jättefin! Har också höstlov, så skönt! Hoppas du blir fullt frisk snart, så irriterande när man NÄSTAN är frisk men ändå inte😂❤️ Känn absolut ingen brådska med bloggen, att blogga gör man ju för att man själv tycker det är kul! Jag fortsätter titta in här ibland, men känn ingen brådska. Tycker dina inlägg är intressanta och välskrivna, så de är värda att vänta på😉Ha det bra, och krya på dig❤️Bort, förkylning, bort!

Svar: Vad kul att du gillar den också.😊Jodå frisk har jag blivit nu.😊
Åh att få sådana här fina kommentarer gör verkligen en bloggares dag och ger en anledning till att fortsätta blogga.😊💗
Viktoria Shadowhunter

Alva Lionrock

Jättefin ny design!

Svar: Aw tack så mycket😊💗
Viktoria Shadowhunter

Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Marshmallow Clouds.