Uppdaterad starthäst... IGEN!!!

 
Den 7november kommer våra starthästar åter hamna i fokus. Återigen kommer de få en uppdatering, men denna någon med en helt ny model och uppdaterade färger. Snacka om att jag nu är fett taggad inför detta. Min minst älskade häst Ares kommer få sig en rejäl uppdatering och eventullt få byta namn. För även om Ares har den senaste modellen från förra uppdateringen för ungefär 1,5 år sen, så är han tyvärr inte min favorit och den som jag helst inte vill rida på alls. Men detta kommer att ändras den 7 november!
 
 
De manstilar som vi har har jag inte varit så jätteförtjust i, speciellt inte knopparna. Den nya modellen av den knoppade manen kommer vara så myckeet snyggare, men vad jag har förstått från deras nyhetsida så är det bara starthästarna som kommer kunna ha dessa knoppar. Vilket är lite synd. Jag dock är inte helt säker på om det är så, men det är det jag uppfattar det som när jag läser nyhetsartikeln.


Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Marshmallow Clouds.