Nya Ödesryttare och Väktare

Under tre år som jag har spelat har Star Stable Online med stormsteg. Att se ödesryttarna och deras väktare få ett helt nytt liv är verkligen helt magiskt. Jag minns fortfarande den dagen då jag spelade Starhine Legacy - Mysteriet med ödesryttarna för första gången, med hjärtat i halsgropen när man blev jagad av Sabine men helt överlycklig när man väl klarade banan. Man kan verkligen se hur spelet har utvecklats under alla dessa år och jag längtar efter mer.
Det har verkligen varit kul och spännande och se när ödesryttarna har fått mer kärlek och omsorg. De har blivit mer personliga och med den nya grafiken är de jättesnygga. Jag har till och med fått större respekt för Lisa, nog för att jag gillade henne innan men nu när man vet mer om hennes bakgrund så har man fått en större förståelse för henne. Måste ändå säga att hon har blivit min nya favorit bland ödesryttarna.
Deras hästar ska vi inte prata om... de är ju så mycket snyggare nu!! Skulle vilja ha dem allihop i mitt stall, men då skulle de inte vara lika unika. Ser framemot att få se Concorde växa upp och även se henne få en makeover.

 
Men hoppas, hoppas att vi får lika dösnygga sadlar snart. Gillar verkligen detaljerna på Meteors hoppsadel. Skulle inte tacka nej till en barbackagjord som Tin-Can har.
Jag hoppas också att våra karaktärer får samma snygga grafik en dag. Känns lite konstigt att rida runt på de nya super snygga hästarna och vår karaktär inte ser ut att passa in så bra på ryggen. Önskar verkligen att man i framtiden även kan få bestämma kroppsformen.