Afrodite

 
Namn: Afrodite
Född: 2008
Ras: Frisisk Sporthäst
Kön: Sto
Level: 15
 
Om: Afrodite tycker ofta om att bli ompysslad och avskyr att bli smutsig. Så att få ner henne i vattengravar eller få henne över en vattenpöl är en ren kamp. Leriga hagar är inte heller så populärt. Henne får man oftast rida i ridhuset eller i paddocken med, hon trivs bra med dressyr och hoppning. Dock är hon ingen tävlingshäst på den nivån. Istället ställer vi ut henne i olika hästutställningar. Hon njuter verkligen av att få visa upp sig för domarna.
Ajax

 
Namn: Ajax
Född: 2011
Ras: Welshponny
Kön: Valack
Level: 15
 
Om: Ajax blev den andra welshponnyn att flytta in i stallet. Hestia och Atlas blev snabbt hans hagkompisar. Ridmässigt är Ajax en väldigt lätt häst och han är en poppis bland barnen. Han brukar få gå lätta klasser i tävlingar då många som aldrig har tävlat ofta vill rida honom första gången.
Ajax går även under fortsatt utbildning som fälttävlansponny.
Nya Urhästar

Kan väl säga att jag blev lite besviken på veckans uppdatering. Är inte sugen på någon av urhästarna i Shire-form. Hade varit mer taggad om det hade varit en annan model, hoppas att det kommer en annan gång. Annars är färgerna i sig riktigt fina. Gillar regnbågsfärgen och den orangelila. De ickemagiska färgerna är också helt fanastiska. Dock känner jag i skrivande stund att jag inte kommer köpa någon av dessa urhästar.