Afrodite

 
Namn: Afrodite
SSO-namn: Love-Beauty
Namnets betydelse: Afrodite kärlekens och skönhetens gudinna. Denna gudinna var ansvarig för det trojanska krigets utbrott. Paris fick ett äpple av gudinnan Eris som han sedan skulle ge till den vakraste gudinnan, det sod mellan Afrodite, Hera och Athena. Afrodite lockade Paris med om han gav henne äpplet skulle han få Helenas kärlek, världens vackraste kvinna. Paris gav Afrodite äpplet och hon såg till att Helena blev förälskad i Paris.
Född: 2008
Ras: Frisisk Sporthäst
Level: 15
 
Om: Afrodite tycker ofta om att bli ompysslad och avskyr att bli smutsig. Så att få ner henne i vattengravar eller få henne över en vattenpöl är en ren kamp. Leriga hagar är inte heller så populärt. Henne får man oftast rida i ridhuset eller i paddocken med, hon trivs bra med dressyr och hoppning. Dock är hon ingen tävlingshäst på den nivån. Istället ställer vi ut henne i olika hästutställningar. Hon njuter verkligen av att få visa upp sig för domarna.


Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Hazy Shore. Jag äger en klubb tillsammans med Lova Silverrock som heter Thunder Ships.