En egen soul-häst

 
Efter den senaste uppdragsserien av huvuduppdragen då vi reste till Pandoria gav mig en liten fundering. Eftersom man inte fick välja vilken häst som helst till de magiska resorna mellan portalerna, utan man var tvungen att ta sin gamla vanliga starthäst. Har absolut ingenting emot starthästen alls. Däremot har jag inte spelat lika länge som Esme, Haley och många andra så jag har inte den relationen som de har till sina starthästar, till min Ares även om han är uppdaterad och fräsch nu. Utan jag avgudar mina haflingers och hannos från djupet av mitt hjärta. Så jag fick en liten snilleblixt.
Varför kan vi inte välja en egen soul-häst av de raser som finns i spelet? Då har inte alla en häst som är av samma modell. För mig skulle det vara mer unikt istället för att välja kropps-man-och-svansfärg på ett jorvikiskt varmblod. Förutom det unika så skulle det bli ett ännu mer personligt val. Dessutom hade det varit mysigare att rida runt och göra huvuduppdrag på en häst man verkligen tycker om.
 
 
Om jag hade fått välja en av raserna som finns i spelet till min soul-horse hade jag valt haflingern hundra gånger om, även jag gillar hannon nästan lika mycket. 
 
Phantom
Konstigt i designen?

Har märkt nu under min frånvaro att texten i rubrikerna har ändrats. Men har nu försökt fixa till det så gott jag har kunnat. Men upplever ni något som känns konstigt i designen får ni gärna meddela det, så fixar jag det så fort jag kan.
 
Sputnik
Artemis

 
Namn: Artemis
SSO-namn: Moonhunter
Namnets betydelse: Artemis är jaktens och jungfrurnas gudinna, och man sa att hon var livets moder. Hon anses också vara mångudinna då hon ofta jagade under månens ljussken.
Född: 2004
Ras: Morgan
Level: 15
 
Om: Från marken kan man uppleva Artemis som en liten mini boss, men väl uppe på ryggen är hon världens snällaste och följer minsta vink man ger henne. Hon tycker om mysiga skogsridturer, helst gärna vägen som leder ifrån Silvergladebyn till Valedale.