Lite off

Som det ser ut de kommande veckorna så kommer jag vara lite off här på bloggen. Ska ändå försöka se till att något publiceras så det inte står helt tomt här, dock kommer det inte varje dag som det har varit under sommaren. Eftersom jag har skolan samtidigt som jag träffar någon vid sidan om så får jag inte riktigt till tiden med bloggen.
Har dock funderat på att ha bestämda dagar när jag publicerar något här ett tag framöver. Kommer troligen tillbaka i flowet när skolan inte tar lika mycket tid. Vad tycker ni om det? Gillar ni idéen om bestämda dagar får ni gärna kommentera vilka dagar ni helst vill läsa ett blogginlägg.
 
 


Filipa

Självklart är det okej, ditt liv går före bloggen hundra gånger om ❤️ Skulle önska en tisdag, fredag eller helgen, för då har jag mest tid över 😊💗 Känn ingen brådska med bloggen, tycker du har jättebra och intressanta inlägg men självklart förstår jag att du har ett liv utanför bloggen, och jag tycker du gör rätt som prioriterar det ❤️ 😊 Ha det superbra ❤️

Svar: Tack förståelsen.😊💗
Viktoria Shadowhunter

Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Hazy Shore. Jag äger en klubb tillsammans med Lova Silverrock som heter Thunder Ships.