Athena

 
Namn: Athena
SSO-namn: Glory-warrior
Namnets betydelse: Vishetens, civilisationens, vetenskapens gudinna och krigsgudinnan går under namnet Athena. I jämföreles med Ares som också är krigsgud var Athena den mest omttyckta, eftersom hennes krigsstil gick ut på stragi. Förutom att vara den strategiska krigsgudinnan lärde hon människorna att bygga båtar, tämja hästar, ploga åkrar, dreja vaser och vävningskonst.
Athena är en av den gudinnor som är jungrfrur. Hon gav sig inte till någon. Dock råkade en känd profet som hette Teiresias se henne när hon badade nacken. Hon bestraffade Teiresias med blindhet.
Född: 2002
Ras: Shire
Level: 15
 
Om: Athena är som Zeus, dock med ett lite hetare temperament. Hon är en lugn och fin häst, men hon vet vad hon vill. Att arbeta alldeles för mycket är inget hon uppskattar, så mini jobb är något hon tycker om. Som att då och då dra en vagn, eller ta lugna ridturer i skogen. Att springa för mycket är undeskattat för hennes del. Det är bättre att skritta på i sin egna takt.


Filipa

Fin häst!

Filipa

Fin häst!

Delfina

Så himla vacker <3 Älskar namnet!

Sigrid Winterdotter

Åh så fin!

Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Hazy Shore. Jag äger en klubb tillsammans med Lova Silverrock som heter Thunder Ships.