Hestia

 
Namn: Hestia
SSO-namn: Fire-heart
Namnets betydelse: Hestia, hemmets och härdens gudinna och syster till Zeus. Hestia vakar över hemmet och dess eldhärd,. Som tryggare av hemfriden är Hestia också den mest blygsamma av alla Olympens gudar, därav förekommer hon inte som andra gudar i flertalet händelserika berättelser.
Född: 2002
Ras: Islandshäst
Level: 15
 
Om: Hestia, en vit och fluffig islandshäst är en av de snällaste hästarna i stallet. För de som är rädda för hästar och inte vågar närma sig Ares eller Zeus, är Hestia det perfekta valet då hon är mindre i mankhöjd. Inte nog med det så är det hennes varma kärleksfulla ögon och fluffiga hårrem som många förälskar sig i.
Hestia trivs oftast bäst ute i naturen, helst när det är snö. När snön har lagt sig som ett tjock täcke i hagen är hon som ett föl igen. Hon tar glädjeskutt, springer runt, rullar sig och tar ytterligare ett par varv runt hagen.


Filipa

Fin häst och fint namn, som vanligt😜 Tycker SSO-namnet FireHeart passar superbra till namnet Hestia, älskar betydelsen ”eldhjärta” till härdens och hemmets gudinna❤️ Ha det bra❤️

Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Hazy Shore. Jag äger en klubb tillsammans med Lova Silverrock som heter Thunder Ships.