Gott nytt år!

Idag är det den sista dagen på året. Förstår inte vart detta år har tagit vägen. Det känns som om det var igår det blev 2017 och inte för ett helt år sen. Men imorgon är det 2018 och det jag mest är taggad på inför det nya året är att det kommer så otroligt många bra filmer som Marvel filmer och en ny Fantastic Beast and Where to Find Them film. Jag är så taggad på att få se resten att J.K. Rowlings fanastika värld.
Förutom det är jag också taggad på att få se vad Star Stable teamet har hittat på inför det nya året. Kommer de släppa resten av Mistfall? Var är det för nya raser de har tänkt ge oss och vilka av de gamla hästarna kommer få sig en uppdatering? Och vad mer har de tänkt tillföra in i spelet? Kommer det en fortsättning på Nightdust uppdragen och kommer vi få rädda Herman någon gång? Så många frågor man vill ha svar på.
Det här SSO-året har varit helt magiskt, man har fått se Pandoria och varit super nära på att rädda Anne. Fem fantastiska raser kom till Jorvik som fann ett fantastiska hem hos varje spelares hem. Trots detta fantastiska år så tror jag att det kommande året kommer vara helt otroligt, med tanke på hur mycket företaget har utvecklats och växt.


Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Marshmallow Clouds.