Uppdaterad starthäst... IGEN!!!

 
Den 7november kommer våra starthästar åter hamna i fokus. Återigen kommer de få en uppdatering, men denna någon med en helt ny model och uppdaterade färger. Snacka om att jag nu är fett taggad inför detta. Min minst älskade häst Ares kommer få sig en rejäl uppdatering och eventullt få byta namn. För även om Ares har den senaste modellen från förra uppdateringen för ungefär 1,5 år sen, så är han tyvärr inte min favorit och den som jag helst inte vill rida på alls. Men detta kommer att ändras den 7 november!
 
 
De manstilar som vi har har jag inte varit så jätteförtjust i, speciellt inte knopparna. Den nya modellen av den knoppade manen kommer vara så myckeet snyggare, men vad jag har förstått från deras nyhetsida så är det bara starthästarna som kommer kunna ha dessa knoppar. Vilket är lite synd. Jag dock är inte helt säker på om det är så, men det är det jag uppfattar det som när jag läser nyhetsartikeln.
Ny grafik till Silverglade

Efter mycket om och men har jag lyckats krypa ur mitt skal. De senaste veckorna har varit kämpiga, även om det fanns vissa dagar som var lättare än andra. Tappade rutinen helt efter ett oväntat avbrott från praktiken. Försöker gå tillbaka till rutinen igen, är på god väg men det är kämpigt.
 
Idag avsljade Star Stable deras största arbete hittills detta år. Nämligen uppdatering av Silverglade! Ser verkligen fram emot slutresultatet. På bilderna ser allt helt sagolikt ut, längtar till när jag får rida på de nya vägarna och se spelets grafikutveckling. För så som de är nu tar jag endast bilder i Mistfall, för det är det enda området som ger mest liv i bilderna jämfört med resten av ön.
 
 
Ser det inte så sagolikt ut!? Detta är hur jag har tänkt mig Jorvik. Ön ska vara levande och sagolik., den gammla grafiken kan inte ge ön detta. Vill verkligen rida på dessa vägar med mina favorithästar redan nu. Denna uppdering ska komma innan årets slut. Vill så gärna ha den nu, men hoppas att den kan komma innan december eller början av december.
 
 
Ser ni fram emot detta lika mycket som jag?
Teaser Fjordingar

 
Har väntat på denna uppdatering sen början av året, då jag redan i januari var så extrem sugen på en ny fjording. Nu äntligen händer det!
Ser framemot att se animationerna som ser helt amazing ut! Är mest nyfiken på traven. Såklart! Älskar hela hästen, dock finns det två saker som jag inte är så jättenööjd med. Nämligen svansen och pannluggen. Älskar hur de har använt färgerna, men modellen på svansen och luggen är inte lika stilrena som stubbmanen. Luggen och svansen ser allmänt rufsiga ut, villket i mitt perspektiv inte passar in på fjordingen som ras och framför allt inte matchar till resten av hästen. Men det är bara vad jag kan dömma utifrån teasern, att se hästen i spelet med egna ögon är en annan sak.
Längtar verkligen till denna veckas uppdatering.