Favorit låtar

Av mina 207 låtar i min spellista på Spotify så har jag några få som är mina favoriter. Jag har tidigare under mina år inte haft låtar som jag har gillat så mycket. Men dessa kan jag lyssna på om och om igen och fyra av dessa låtar kommer från olika filmer.
Jag finns kvar - Skattkammar Planeten, Open up your eyes -  My Little Pony: The Movie, Into a Fantasy - Draktränaren 2 och You're Welcome - Moana (Vaiana).
 
Nya ljudeffekter till hästarna

Denna veckas uppdatering var verkligen något helt annat än vad man hade väntat sig, Själv hade jag hoppats på nya hästar, hoppas att de kommer nästa vecka istället. Även om jag blev lite besviken så blev jag ändå super glad över de nya ljudeffekterna till hästarna. Lite konstigt är det ändå att höra ljudeffekterna efter mina två år spelande, det känns bara jättekonstigt. Met det är ju en vanesak.
Det som är lite jobbigt är att man får höja ljudet på effekterna mer för att höra de nya ljuden. samtidigt höjd andra effekter som man kanske inte vill ha med. Jag skulle vilja ha en egen volymfokunktion till bara hästen.
 
Helios
 
Lite ljudskillnad kan man ändå höra beroende på vilken häst man har, exempelvis Nordsvensken. Men det är bara i traven som man kan höra skillnaden (tycker jag). I traven för Nordsvensken låter den lite tyngre än de andra, jag skulle vilja ha denna effekt även i galoppen.
 
 
De nya ekorrorarna är söta men tyvärr kommer jag ej att köpa någon av dem. Räcker med den lilla jordekorren vi fick av teamet förra året. Jag håller mig istället till de små hundarna, då de är dubbelt så söta.
Higher Ground söndag

Satt hela dagen igår på vår lilla utepats med Danmarks bidrag Higher Ground spelandes om och om igen. Av alla låtar som var med i Eurovision Song Contest tyckte jag bäst om den. Jag har i många år kunnat lyssna på all slags musik, men har på senare tiden dragit mig till lugna låtar med stämning, eller som känns mäktiga och med sagostämning.