Sommarvärmen

Nog för att jag tycker om sommaren men nu vill jag bara att den ska vara över. Det är så otrolig varmt dag som natt och man kan knappt ta ett enda steg utan att svettas. Inte heller går det att sitta inne, eller att sova på nätterna. Man blir till och med nästan helt hjärndöd av värmen, det går verkligen inte att tänka. Mest jobbigast är när man behöver vara som mest kreativ till klubbeventen. I denna värme hoppas jag att det ska regna, helst en hel vecka och mer där till.
 
Vera
Snart har vi Concorde

Jag klev upp tidigt, drog på mig min gröna druiddräkt och rusade direkt till stallet för att sadla Poppe. Det var nämligen igen vanlig dag igår, kom vi ett steg nämre att rädda Concorde. Efter att jag sadlat Poppe tog vi transporten till ridhuset och skyndade oss till Häxan Pi, där vi möte upp Lova och hennes häst Silver. Tillsammans återupptog vi uppdraget Rädda Concorde. Båda ivriga på vad som skulle hända tog vi oss igenom labyrinter och tävlingar. Det var roligt att få se Concorde igen, livslevande och lika vacker som vanligt, men det som fick oss att tappa hakan var när Ydris förvandlades oss till ett magnifikt djur.
Men innan vi hann lägga händerna på Concorde blev vi utkastade från cirkusn tillsammans med Linda och Justin. Besvikna men ändå ivriga på vad som skulle hända här näst skyndade vi oss till Den Hemliga Stencirkeln till Fripps hem. Där pratade vi med Evergray och fick chockande besked om vad Ydris håller på med och det finns bara ett sätt att stoppa honom. Vi måste få tiden på vår sida.
 
 
Egentligen skulle inte uppdragen sluta så abrupt som de gjorde, men resten av uppdragen och storyn var inte helt färdiga. Man blev lite besviken att vi inte kunde rädda Concorde igår, dock ser jag fram mot att få göra resten av uppdragen när de är klara. Dessutom kan man spekulera lite om vad kommer hända härnäst.
 
Vad tyckte in om uppdragen och vad tror ni kommer hända?
Onsdagsuppdatering V.27

Jag kommer inte att skriva vad de nya huvuduppdragen handlade om i detalj. Det ända jag tänker säga utan at ge allt för mycker spoiler är att vi har kommit ett steg nämre att hitta vår underbara Concorde. Det plötsliga avslutet gjorde en lite besviken, men längtar redan till nästa vecka då nästa del kommer att komma. Är fett taggad!
 
Vanilj / Vanilla
 
Jag förstår inte hur Lova Silverrock står ut med mig när jag tjuter, drar efter andan och nästan skiker henne i öronen när vi gör dessa uppdrag tillsammans. Jag älskar verkligen att göra nya uppdrag och upptäcka allt nytt som kommer till Jorvik tillsammans med henne.