Tillbaka i skolan

Motivationen har varit på noll i flera veckor och en veckas lov var väl behövligt. Dock är lovet över och man är åter i skolan. Ska inte vara allt för negativ, men är så trött på folkhögskolan jag går i. Nog för att en folkhögskola är mer fri än grundskolor och gymnasium, så känner jag att denna folkhögskola skulle kunna ha mer struktur och lite regler. Jag har besökt andra folkhögskolor vars system är mycket bättre än den jag går i har. Men det är inte långt kvar förrän jag är klar, slutar nu till sommaren. Som jag längtar till dess.
 
Under de veckor som har gått nu har det ändå hänt lite saker i spelet. Den nya Nordsvensken har kommit. Spelet har firat alla hjärtans dag i två veckor. Nya uppdrag med Rania där vi hjälper henne och hennes mamma med valet i Dundull. Förutom det har även Star Stable uppdaterat Horses appen så nu kan vi har ta hand om flera föl samtidigt, samt att de har lagt till en Nordsvensk i appen.
Jag kommer inte skriva så mycket om de nya uppdragen i Dundull eller om alla hjärtans dag - firandet. Däremot kommer jag ta mig tiden och skriva lite om Nordisarna. Kan avslöja att tre av dem bor redan i stallet.
 
Oden


Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Marshmallow Clouds.