Mer achievements

Förra veckans uppdatering var inget stort och inget direkt nytt som jag hade hoppats på. Dock var det ändå roligt att det kom mer achievements, speciellt då torsdagens event med klubben var inplanerad att vi skulle göra just achievements tillsammans. Så vi blev inte lika begränsade till alla grupptävlingar och championat. Jag är inte den bästa på att komma ihåg att ta bilder under eventen så ni få stå ut med en bild jag tog för en av utmaningarna. Ska försöka att komma ihåg att ta bilder i framtiden under eventen.
 
Dalton
 
Jag hoppas att uppdateringen imorgon ska vara mer spännande och innehålla något nytt. Vad hoppas ni ska komma med denna veckas uppdatering?
En lugn sommar

Denna sommar har varit relativt lugn, det har inte hänt så mycket i spelet än att vi äntligen har fått hem Concorde. Efter räddningsuppdragen så har det inte hänt så mycket än att Tim Hooper är tillbaka på Fort Pina stranden med sitt strandparty, lite nya kläder i strandbutiken och tre nya ponnyer samt ponnyn i appen. Under dessa veckor har jag också känt mig tom i huvudet och haft svårt att skriva något överlag trots att jag har velat. Så en liten paus var välbehövlig.
Men nu känner jag att det har lossnat och är nog snart back on track igen. Men jag kommer ändå ta det lite lugnt och inte stressa fram blogginlägg. Hoppas också att de kommande veckouppdateringarna blir lite större, skulle vilja se något nytt snart i spelet.
 
Poppe
 
Har ni tips på vad för inlägg ni skulle vilja läsa på min blogg, tveka inte att kommentera..