Athena

 
Namn: Athena
Född: 2002
Ras: Shire
Kön: Sto
Level: 15
 
Om: Athena är en lugn och fin häst, men hon vet vad hon vill. Att arbeta alldeles för mycket är inget hon uppskattar, så mini jobb är något hon tycker om. Som att då och då dra en vagn, eller ta lugna ridturer i skogen. Att springa för mycket är undeskattat för hennes del. Det är bättre att skritta på i sin egna takt.
Lite off

Som det ser ut de kommande veckorna så kommer jag vara lite off här på bloggen. Ska ändå försöka se till att något publiceras så det inte står helt tomt här, dock kommer det inte varje dag som det har varit under sommaren. Eftersom jag har skolan samtidigt som jag träffar någon vid sidan om så får jag inte riktigt till tiden med bloggen.
Har dock funderat på att ha bestämda dagar när jag publicerar något här ett tag framöver. Kommer troligen tillbaka i flowet när skolan inte tar lika mycket tid. Vad tycker ni om det? Gillar ni idéen om bestämda dagar får ni gärna kommentera vilka dagar ni helst vill läsa ett blogginlägg.
 
 
Friday!

Äntligen fredag!!! Sista vardagen i veckan, sista dagen innan helg. Jag ser fram emot denna dag så mycket... eller ja. Längtar till ikväll, ska man väl säga istället. Har något speciellt in planerat och det ska bli så himla kul, har redan fjärilar i magen.
 
Vad har ni för planer inför kvällen?
 
Dumbledore
 
PS. Filmtipset kom inte den här veckan, men ska kompensera det till nästa vecka. Det har varit lite annat som har gått i huvudet på mig så jag glömde bort att skriva inlägget.💗