Lite update

Som ni ser har jag gjort om bloggdesignen igen. Jämfört med den förra blev jag äntligen nöjd med denna. En annan liten förändring som har skett är att jag har gjort den lite mindre än vad den var förut.
 
Altaïr
 
Nu har jag äntligen höstlov! Som jag har längtat, började bli riktigt trött på skolan nu, mest på grund av att vi har väldigt stora uppgifter i nästan vartenda ämne. Skulle bli glad om vi bara fick en enkel skrivuppfigt någon lektion.
Förutom det har jag blivit sjuk två gånger på två veckor. Men jag är på bättrings vägen. En dag till så tror jag allt att det har släppt. Under tiden får jag dricka en massa koppar med varm O'boy. Japp, ni läste rätt. O'boy. Men det är den enda dryck jag dricka när jag blir sjuk.
Det har inte blivit så mycket bloggande, I know. Skolan har tagit all energi och hjärnkapacitet, så när jag väl ska skriva ihop ett inlägg står det helt stilla i huvudet. Då har jag låtit bli att skriva något alls, kan verkligen inte skriva alls när jag måste tvinga fram något. Hoppas att ni har lite hänsyn till det.
Sneak peak på spelkaraktären

 
Av alla sneak peaks vi har fått det här året, bortsett från tjuvtitten på Mistfall, så skrek jag av ren lycka när jag fick se detta. Ja, jag det är sådan jag är. Även om teamet berättade att de inte hade gjort några större förändringar av spelkaraktärens ansikte, så känns det som de har gjorta ganska stora ändringar. Men väldigt små ändringar kan se väldigt stora ut i efterhand.
Förutom det tycker jag ändå att skuggningarna och ljussättningen på karaktären är riktigt snyggt gjord. Karaktären till höger inte lika stel och docklinande ut som den till vänster, och den långa halsen är borta. Det som ser lite konstigt ut när man tittar på bilden utan att tänka, så ser karaktären ut att dra upp sina axlar. Fast det är bara för att vi har varit vana med den gamla så pass länge att allt ser kosntigt ut med den nya.
Förutom att längta till hur de nya animationerna kommer ser ut, så längtar jag efter att få se de nya ögonen i spelet. Jag älskar verkligen ögonen!
Förhoppningsvis så kanske det kommer nya frisyrer med denna uppdatering. Dock skulle ändå inte vara så säker. Fast man kan alltid hoppas. Jag hoppas så klart på några snygga hästsvansar och flätor.
Måndagens avslöjanden

 Nytt till Halloween och jul
  
För mig sombara har upplevt Halloween en gång känner inte till de vanliga traditionerna i Star Stable. Men det ska ändå bli spännande att se vad de har hittat på denna gång. Galopper Thomson var ändå riktigt spännande förra året, och i år ska det komma en mumie... Hur ofta är det man stöter på en mumie!? Det ska bli ruskigt spännande att få se vad de har hittat på.
Där emot juluppdragen förra året fick jag förklarat för mig att det var samma gamla vanliga tradition. Kan hålla med om att det var lite små tråkigt med juluppdragen. Så det ska bli kul och vad de har hittat på för nytt till årets julfirande.
 
 
Nya animationer till våra karaktärer
 
Nya animationer igen!? Nej nu bli jag verkligen taggad. De nämner att dessa nya animationer ska ge oss en riktigt cool upplevelse i spelet. Kommer den hålla deras förutsägelse? Jag hoppas verkligen det eftersom jag redan längtar efter att få se vad det är.
 
 
Nya kläder & frisyrer
 
Kläder i nya modeller i samband med de nya animationerna tackar jag inte nej till. Har fortfarande gott om plats i gareroben för både min karaktär och hästarna. Kan man kanske våga hoppas på in en annan modell av träns till hästarna i framtiden?
 
Så som vi har tjatat och längtat efter nya frisyrer Nu händer det äntligen! Detta är något jag varkligen ser fram emot, lite tröttsamt är det allt med raka, långa frisyrer samt de fula (enligt mig) uppsättningarna som finns. Vågar man hoppas på fylliga flätor och vackra hästsvansar i olika modeller? Kanske en medeltids frisyr?
 
 
Fler springande husdjur och fler hästar
 
Det var kul när vi fick de sprigande ekorrarna. Men ska jag erkänna så tröttnade jag ganska snabbt på dem, stör mig lite på hur de springer. Så att få höra att det kommer fler springande husdjur gör mig lite skeptiskt inställd. Dock hoppas jag ändå på att det ska komma små springande hundar, gärna av rasen Shetlands Sheepdog, eller varför inte en klon av min egna hund. Kommer det springande hundar har jag höga förväntningar.
 
Så himla kul att det kommer fler hästar innan årets slut. Det mest spännande är ju ändå den nya rasen som kommer komma. Dock har jag ingen aning om vilken rasen det kommer att bli. Kommer inte heller gissa nu eftersom det är relativt färskt och vi har inte den blekaste aning om vad, förutom att det är en väldigt efterfrågad ras sedan spelets start.
Kommer spekulera mer senare i detta ämne så fort vi har fått mer information.
 
 
Sist och inte minst...
 
 
Det nya omtådet bakom Firgrove som vi tidigare har kallar Firfall, har nu döpts om till Mistfall. Ett passande namn, som även får hela mrådet att låta mystiskt. Och av bilderna att dömma ser stället helt AMAZING ut. Jag längtar redan att få rida på stigarna där. Dock kommer inte hela Mistfall släppas på en gång, utan omådet kommer att öpnnas i tre etapper.
Första delen som kommer öppna redan i december är det södra området. Det vi kan se från Sydhoven. Även på håll ser det väldigt vackert ut.