Horizon Zero Dawn

Under black friday rean fanns det ett spel som jag velat ha länge för halva priset. Helt plötsligt hade jag köpt det, så det var bara att ladda ner det och installera på mitt Play Station 4. Det tråkiga med detta spel är att det bara finns tillgängligt för PS4, vad jag vet i skrivande stund. Spelet jag pratar om heter Horizon Zero Dawn.
 
 
I Horizon Zero Dawn får man spela i en värld efter vår tid där våra nutida hus står som ruiner. Jag vill verkligen inte avslöja vad exakt spelet handlar om, samtidigt så har jag inte spelat klart spelet. Spelet är rätt långt så det kommer ta tid innan man har spelat igenom det.
Det jag skulle kunna säga är att det påminner lite om Assassin's Creed, men ändå inte. Här lönnmördar man inte människor, utan är på jakt på riktiga djur eller maskiner. Det händer att man även får rensa hela banditläger.
 
Miljön i detta spel är helt magisk. Kan verkligen säga att skaparna har arbetat hårt med detta spel, varenda detalj är genom arbetade på ett sätt så man inte knappt finns några ord för det. Man sitter helt förstummad på grund av alla dessa detaljer.
 
 
Du kan läsa mer om spelet i denna recension.
Frisyrer från Mistfall

Medan jag stod och väntade på bussen hem igår kollade jag om Star Stable hade uppdaterat nyheterna, och det hade de. Jag höll på att tjuta av lycka när jag fick se att två nya frisyrer var tillgängliga. Men istället för att tjuta och få konstiga blickar från de andra som också väntade på bussen, stod jag istället och fån-log för mig själv. Super lycklig över de nya snygga frisyrerna som till och med är inspirerade från det nya området Mistfall, stod jag och väntade otåligt på bussen. Ville såklart hem så fort som möjligt för att kunna logga in i spelet och kolla in uppdateringen.
Kan säga att jag inte blev besviken. Det som var svårast var ju såklart att välja frisyr och hårfärg. Tillslut blev det den med hängande fläta i rött. Fast jag är lite kluven över valet, men det tar lite tid innan man vänjer sig, så jag får avvakta en tag innan jag bestämmer mig för att ha kvar frisyren/hårfärgen eller inte.
Ett annat problem jag fick när jag bytte frisyr var att hitta ett passande smink.
Skulle önska lite mer valmöjligheter med sminket. Att själv bestämma vilken ögonskugga till vilket läppstift som helst. Alltså att själv kunna välja hur avatarens smink ska se ut, istället för att ha färdiga sminkningar som vi har nu. Det jag minst gillar med vissa sminkningar är rougen. Rouge överlag tycker jag inte är snyggt alls.
 
Sunset
 
Nu när vi har de nya frisyrerna tycker jag att avataren ser mer mänsklig ut nu än tidigare. Innan denna uppdatering tyckte jag att de såg ut som muppar. Så det är ett stort steg framåt i spelutveckligen.
Nya frisyrer kanske?

Förra veckan kom det nya pintoaraber, varav en fick flytta in i mitt stall direkt. Kanske inte så svårt att gissa vilken det blev eftersom många andra också köpte denna skönthet. Nämligen den isabellfärgade. Jag har ännu inte bestämmt mig för om det ska vara ett sto eller en hingst. För den känns mer som ett sto för mig samtidigt som det skulle kunna vara en hingst.