Inte på topp

Känner att jag inte är helt på topp. Det är verkligen skit att känna sig såhär nedstämd. Behöver ha egen tid ett tag, bara få vara och själv berarbeta detta. Skolan gör det inte bättre, nu när dagarna räknas ner till avslutningen. (Går på folkhögskola för att läsa upp gymnasiebetygen.)
 
 
Dagens uppdatering

Hade inte väntat mig denna uppdatering. Trodde att man bara skulle kunna få köpa Spirit precis som man brukar göra med de andra hästarna. Men att springa runt och leta efter Spirit Jr. för att göra hans quests och bygga upp tilliten till honom, är så mycket roligare. Man kan till och med göra det i farten när man levlar hästen.
 
 
 
Det är så mycket mysigare nu att rida utan utrustning när karaktären inte "håller" i "tyglarna". Nu sitter hon nämligen fint med höger handen vid hästens manke, medan den vänstar handen vilar mot låret. Lite tråkigt bara att karaktären sitter mer framåt lutad i kortgaloppen, med det är något som man får vänja sig vid.
Spirit Riding Free

Imorgon är det dags! Snart får vi veta mer om denna Spirit uppdatering, efter teasern vi fick i lördags. Vet att många är inte så positiva till Dreamworks nya serie på Netflix. Visst att hästen heter Spirit och ser ut som den häst vi möter i Spirit - Hästen från vildmarken. Men det är ändå inte samma häst. Av det jag har fått reda på så är denna häst son till den riktiga Spirit, därav utseendet.
Själv har jag inte tillgång till Netflix för tillfället så kan jag inte yttra mig särskilt mycket om denna serie, än om de små klipp som jag har sett på Youtube. På vissa ställen i animationen rör sig inte hästarna helt korrekt. Såklart lite tråkigt och det drar ner serien lite. Annars tycker jag att den verkar i övrigt en bra serie.
Det ska bli sjukt spännande att se imorgon vad det är Star Stable och Dreamworks har kokat ihop åt oss.