Uppfräschad design inför hösten

 Har suttit och pillat lite på en uppfräschning till bloggen. Satsat på en ny färg, en mer höstig touch nu inför hösten. Förutom det nya färgvalet har jag även fixat lite med kommentarsfälten så man kan läsa vad som står. utan att behöva krypa ända inpå skärmen.
 
Uppfräschningen kommer dyka upp nu under natten till tisdag den 1 augusti, då kommer ni få se den nya header-och-profilbilden.😊
 
 
Bloggutmaning: Dag 8

Bloggutmaningen finns att hitta här. 
 
»Vilken stil har du i Star Stable Online?«
 
Någon speciell stil har jag inte direkt, ingen som jag kan sätta namn på i alla fall. Använder helt enkelt det som ser fint ut på min karaktär, samt det som verkar var bekvämt. Hade det dock funnits mer sago/medeltidakläder skulle jag använda det mer.
 
Lazaro
 
»Finns det någon skillnad på hur du klär dig i verkligheten till hur du klär dig i Star Stable Online?«
 
Det finns ingen större skillnad på hur jag klär mig i IRL som i spelet. Enda skillnaden är att kläderna i Star Stable Online är finare än de jag har i IRL. Skulle lätt köpa hela min garderob i spelet i verkligheten.
Äntligen!!

Lazaro
 
Denna veckas uppdatering bjöd på en stor överräskning förutom nya huvuduppdrag. Nämligen kläder jag har längtat efter. Det var inte speciellt länge sedan jag skrev som sago/medeltidakläder-och-utrustning. Dock blev det ingen utrsutning men lite kläder blev det ändå. Ett super snyggt set. Dock är mössen inte snygg till resten av outfiten. Hade gärna haft en liten smal krans med gröna löv istället, eller något annat som passar till kläderna. 
Nu väntar jag mer än gärna på medeltida utrustning till hästen. Ingen utrustning matchar så bra till kläderna, lite surt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
Skulle också vilja ha nya frisyer, det behövs nu när teamet bjuder på såhär fina kläder.