Gott nytt år!

Idag är det den sista dagen på året. Förstår inte vart detta år har tagit vägen. Det känns som om det var igår det blev 2017 och inte för ett helt år sen. Men imorgon är det 2018 och det jag mest är taggad på inför det nya året är att det kommer så otroligt många bra filmer som Marvel filmer och en ny Fantastic Beast and Where to Find Them film. Jag är så taggad på att få se resten att J.K. Rowlings fanastika värld.
Förutom det är jag också taggad på att få se vad Star Stable teamet har hittat på inför det nya året. Kommer de släppa resten av Mistfall? Var är det för nya raser de har tänkt ge oss och vilka av de gamla hästarna kommer få sig en uppdatering? Och vad mer har de tänkt tillföra in i spelet? Kommer det en fortsättning på Nightdust uppdragen och kommer vi få rädda Herman någon gång? Så många frågor man vill ha svar på.
Det här SSO-året har varit helt magiskt, man har fått se Pandoria och varit super nära på att rädda Anne. Fem fantastiska raser kom till Jorvik som fann ett fantastiska hem hos varje spelares hem. Trots detta fantastiska år så tror jag att det kommande året kommer vara helt otroligt, med tanke på hur mycket företaget har utvecklats och växt.
Jul lov

Första dagen på lovet var i onsdags, njuter i fulla grad av ledigheten. Kommer kunna spela nu varje dag och greja lite med bloggen. Dock får planerna ligga lite på is fram till efter jul eftersom jag kommer ha fullt upp nu fram till julafton.
 
Shadow
 
Älskar de nya tävlingarna i Mistfall. Det krävde verkligen lite tankverksamhet för att komma igenom den svåra banan. Hoppas på att det kommer fler liknande tävlingar längre fram.
 
Connemaran

När det kommer till att studera den senaste rasen som kom nu den 6 december är jag lite kluven. Jag gillar den extremt mycket samtidigt som jag är väldigt kritisk till de lite lägre gångarterna.
 
Connemaran i sig är Star Stable bästa häst hittills av alla hästar de har skapat. Huvudet är perfekt, det syns verkligen att de har lagt tid på detaljerna. Det som är mest fantastiskt är ändå pannluggen som delar på sig när hästen galopperar. Detaljerna överlag på hästens framdel har de verkligen lagt tid och omsorg på, skulle säga samma sak om baken också om det inte hade sett ut som att den har lite långa bakben i både skritt och trav.
I skritten tycker jag att det ser ut som den stapplar sig fram, likt ett föl och både bak-och-framben glider på marken. Detta är något jag verkligen stör mig på, speciellt när jag ibland tycker om att ta det lugnt och bara skritta.
Traven är däremot bättre, men samtidigt ser det lite ut som att hästen inte riktigt kan bära upp sig själv. Min första tanke var att den liknade den där gamla hästen som har magen i backen i kortfilmen Tjuren Ferdinand. Skulle gärna viljat att hästen hade gått lite mer i form.
Kort galoppen är super fin, men upplever att från svansroten ner till hasen blir bakbenen lite för raka. Men det som är hittills bäst med hela rasen är de snabbare galopperna. Arbetsgaloppen och fullgalopp har de verkligen gjort stora framsteg med.
Förutom gångarterna så kan man inte låta bli att fascineras av de mindre animationerna när hästen står still. När den skakar på sig, vilar med ena bakbenet och hänger med huvudet med slokande öron, mer öron-aktivitet, näsborrarna som rör sig och kliandet på frambenet. Man ser verkligen hur mycket teamet har jobbat med denna häst.
 
Skritt 
 
Trav 
 
Kort galopp 
 
Arbetsgalopp 
 
 Fullgalopp
 
Trots de stora framstegen med Connemaran så är allt med denna häst inte helt perfekt. Skritten skulle kunna bli mycket bättre om den inte hade glidit så mycket med hovarna. I traven skulle jag gärna haft mer aktivitet i bakbenen och att den får dem mer under sig då jag tycker att det ser ut som att bakbenen sackar efter. Kort galoppen är i sig jättebra, men skulle varit bättre om den inte skulle vara så rak i bakbenen (främst höger ben). Det hade inte skadat om hästen hade gått mer i form i dessa gångarter, att den är så rak i halsen ser inte så snyyggt ut, främst i skritten och kort galopp.