Bloggutmaning: Dag 28

Bloggutmaningen finns att hitta här. 
»Hur hittade du till SSO och hur länge har du spelat?«
 
Jag har vetat att Star Stable Online har funnits länge. Hade dock inte råd att spela då det var alldeles nytt, så jag gick vidare med mitt liv och tänkte inte mer på det. Inte förrän jag såg YouTube-stjärnan Thomas Sekelius spela SSO, det var då jag bestämmde mig för att kika in på sidan igen och laddade ner spelet för att testa.
Ja, ni ser ju hur det slutade. Efter nästan ett helt års spelande bestämde jag mig för att starta denna blogg. Och idag har jag spelat SSO i ett år och ca tre månader.
 
»Har du spelat andra Jorvik spel?«
 
Förvånande ja. Jag känner till, Alex, Linda, Lisa och Anne sen tidigare genom Starshine Legacy. Kan hålla med Esme om att de fyra episoderna var verkligen skrämmande. Var alltid livrädd när jag spelade dem när jag var yngre.
Förutom SSL så har jag även de fyra episoderna av Star Stable, grunden till SSO. Spel som jag spelade ut på ett par dagar. Riktigt roliga spel, men idag lite långtråkiga då alla uppdrag var så långt ifrån varnadra så man var tvungen att springa världens längsta sträcka. Som tur är så är det inte lika långt från Jorvikstallet till Firgrove i SSO som det är i Star Stable.
 
»Något isåfall som du har hittat i de spelen som du skulle vilja se i SSO?«
 
Det jag kan tänka mig att ha är att kunna ta hand om hästen oavsett vart du befinner dig. Något som inte finns i SSO men i Star Stable-spelen. Vill inte behöva ta mig till närmaste stall för att ta hand om min älskade häst, vill ju kunna göra det på vägen. Man har ju ändå foder, vatten, borste och hovkrats i väskan.
 
Ajax


Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Hazy Shore. Jag äger en klubb tillsammans med Lova Silverrock som heter Thunder Ships.