Bloggutmaning: Dag 20

Bloggutmaningen finns att hitta här. 
»Önskehäst?«
 
En häst som jag tycker väldigt mycket om förutom shiren (i IRL) är marwarin. En indisk hästras som är väldigt känd för sina speciella öron, vars spetsar går inåt mot varandra så det ser ut som att de har en båge på huvudet. Gillar deras extriör och färger.
 
»Föredrar du gamla eller nya hästar?«
 
Ny hästar är rena ögongådiset, medan de gamla långsamt glöms bort. Har 2 hästar med den gamla modellen som går och skrotar i hagen, medan 50 nyare hästar regerar i stallet. Så att säga så föredar jag de nya hästarna framför de gamla. Alla 50 får dock inte plats i stallet då det bara finns 20 boxplatser, så gamlingarna går ändå inte helt ensamma i hagen.
 
»Håller du på med hästar i IRL?«
 
För tillfället nej, men är hästvan sedan jag var liten. Skulle vilja hålla på med hästar dagligen, men har varken tid eller pengar för det. Saknar verkligen att pyssla i stallet och gosa med hästarna. Det är en speciell häst som jag verkligen saknar att få pyssla om. En ridskolehäst vid namn Zebben, han var född 92 och var av rasen svenskt halvblod (dagens svenskt varmblod), han var mörkbrun med vit kronrad på vänster ben (en rand precis ovanför hoven) och snop på mulen. En väldigt vacker häst Troligtvis finns han inte kvar i jordelivet i dag, vet inget om det eftersom han såldes. Men denna häst hjälpte mig så otroligt mycket under min allra mörkaste period i gymnasiet, och var den enda jag vågade hoppa hinder med.
Förrutom Zebben har jag varit medryttare på ett P.R.E. sto som hetta Bruja (uttalas Brocha) år 14-15. Kanske inte världens roligaste häst då hon gjorde skäl till sitt namn emellanåt. Bruja betyder nämligen häxa på spanska. Men trots att hon hade sina sidor var hon en fantastisk häst på sitt vis. Det var med henne jag lärde mig mer om att hålla en häst i form, och det var inte det lättaste. Speciellt inte när man är nybörjare och försöker hitta känslan.
Så någon fullärd ryttare är jag inte och inte heller någon expert. But I will learn when I have time to do it.
 
Zebben & Bruja (min mor är fotografen bakom dessa två bilder, men jag som har redigerat dem.)


Delfina

Åh, vad fina <3

Svar: Aw visst är de.😊💗
Viktoria Shadowhunter

Amanda.Landen

Gud vilken fin blogg du har, du kan gärna kolla in min blogg och kanske ge lite feedback :) Glöm inte att just du är fantastisk

Svar: Aw tack så mycket. Måste säga att du har en riktigt cool design på din blogg.😉
Viktoria Shadowhunter

Amanda.Landen

http://nouw.com/lightningcamp

Trogen följare?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:Det är jag som är Viktoria Shadowhunter, kallas även för Vixi. Jag är en 22 årig SSO spelare. Min hemvist är i Mistfall på den svenska servern Marshmallow Clouds.